Invisible. Critical.

Avanserte tetningsløsninger for krevende, industriell bruk

Riktig tetning - til avtalt tid!

Seal Engineering AS utvikler og produserer tetningsløsninger for krevende, industriell bruk. Med ledende ekspertise, høykvalitetsprodukter og spisskompetanse er vi en problemløser som sikrer pålitelighet på høyeste nivå for kundene våre. 

Fordi vi alltid ser oss selv i en større sammenheng, er vår visjon å være det sterkeste leddet i kjeden, og dette er et uttrykk for at vi erkjenner at alle detaljer er viktige for den totale ytelsen til et system. Tetninger er usynlige, men kritiske komponenter og vår hovedoppgave er å bidra til at våre kunder kan levere robuste systemer med høy ytelse.

Mer om våre produkter og tjenester

Utvikling av tetningsløsninger

I utviklingsprosesser henvender kunden seg til oss med en utfordring. Våre eksperter sørger for den nødvendige oppmerksomheten til prosjektet fra vår side, spesifiserer, tester, produserer og dokumenterer den aktuelle tetningen eller løsningen.

  • Omfattende erfaring og kunnskap med tetninger og polymere materialer
  • Test-, forsknings-, og utviklingsfasiliteter
  • Prosjektledelse og løsningskvalifisering

Les mer

Hurtig og fleksibel produksjon

Vi produserer tetninger i vår fabrikk i Fredrikstad. Vhar spisskompetanse på tetninger og tetningsmaterialer og har i tillegg en sterk lidenskap for det vi driver med. Vi vet at detaljene teller og vi kan gjøre dine produkter enda bedre og bidra til at din virksomhet blir mer lønnsom.

  • Ekspress prototypting
  • Rask og pålitelig leveranse
  • Kundetilpassede løsninger og effektivt lagerhold

Les mer