Tetningsløsninger for vannkraftindustrien

Seal Engineering AS har levert tetninger i polyuretan og gummi til vannkraftsegmentet i flere tiår. Vi kan bidra til å forbedre og videreutvikle kundens produkter og utstyr med vår moderne produksjonsteknologi, unike erfaring og våre spisskompetente medarbeidere. 

Eksempler, applikasjoner:

  • Ventiler, turbiner og aktuatorer
  • Hydrauliske servomotorer
  • Peltoninjektorer
  • Flenser og rørforbindelser
  • Ledeskovltetninger, Kaplan og Francis
  • Pumper, aksler og lagre

Produksjonskapasitet:

Direkte tilgang til ledende eksperter

Kunnskap, erfaring og tilgang til vår kompetanse inngår i alle produkter vi tilbyr. Hos oss trenger du ikke å vente på telefonen, det vil ikke være noen automatiske svar på e -post, og du vil alltid få et raskt svar.

Materialer, utvikling og løsninger

Med vårt omfattende lager av materialer i diametre opp til 1.500 mm, kan vi tilby levering samme dag i en lang rekke tetningsmaterialer. Å velge materialer er en oppgave som ofte krever mye undersøkelse og kompromisser mellom forskjellige ønskelige egenskaper. Hos Seal Engineering AS har vi stor erfaring med å velge riktig materiale for en gitt applikasjon, og derfor er vi godt forberedt på å hjelpe deg med å velge riktig materiale.

HPU™ er en hydrolysebestandig termoplastisk polyuretanelastomer. HPU ™ sin høye motstand mot hydrolyse (hydrolyse er nedbrytning i vann) finnes sjelden i polyuretaner. Den er stabil i vann opp til 90 ° C og har en enestående stabilitet i mineralolje.

Les mer om HPU™