Aktuelt og nyheter

Riktig tetning - til avtalt tid

Blant våre fremste varemerker er vår hurtige og fleksible produksjon og tilhørende ekspertise. Det gir trygghet for kunden å vite at vi med vår produksjonsteknologi i praksis kan levere tetninger umiddelbart når behovet er som størst. Derfor er vårt ambisiøse kundeløfte: riktig tetning - til avtalt tid. (The right seal - on time!)

Les om oss i Sealing & Contamination Tips

Fagnettstedet Sealing & Contamination Tips har intervjuet Julian Putkowski og skrevet en interessant artikkel om vårt innovative produkt ClearSeal™ PRW

Slik unngår du havari på grunn av feil montering av tetninger

Feilaktig montering er blant de vanligste årsakene til prematurt havari for en tetning. Skade oppstår ofte direkte under montering, men tilfeller der tetningen er feilaktig montert i sporet vil skade kunne oppstå over tid.

Lørn.tech - teknologisk kunnskapsdeling

Vi var heldige og ble invitert til å bidra med intervju i podkastserien LØRN laget i Fredrikstad i september.

Kunnskap x ferdighet x evner x holdning² = fremtidens eksperter!

Ettervekst og rekruttering av fremtidig ekspertise er helt sentralt for oss. Vi ønsker å være en attraktiv, potensiell arbeidsgiver for unge, ambisiøse mennesker som vil være med å utvikle Seal Engineering videre.

ClearSeal™ PRW

Vår patenterte ClearSeal™ PRW (Pressure Released Wiper) er en banebrytende innovasjon som forhindrer havarier i hydrauliske sylindre.

Derfor skal du velge maskinerte tetninger!

Støping, ekstrudering og maskinering er vanlige metoder for produksjon av tetninger i polymere materialer. Vi produserer primært våre produkter på spesialutviklede CNC-dreiemaskiner.

Egenutviklet gummikvalitet

Seal Engineering AS har utviklet en ny gummikvalitet - RU23™ - som tåler kombinasjonen av aggressive brønnkjemikalier og høye temperaturer. RU23™ tilfredsstiller kravene i materialstandardene NORSOK M-710 og ISO 23936-2.

Maskinerte tetninger i store diametere

Vi har utstyr for maskinering av tetninger opp til 1.500 mm. Vi har også et stort materiallager slik at vi kan levere tetninger i slike dimensjoner raskt - omgående om nødvendig.

Besøk oss på OTD 2019 i Stavanger uke 42

Vi stiller ut på Offshore Technology Days i Stavanger i 16. og 17. oktober. Hjertelig velkommen til stand.