ClearSeal™

Aktuelt og nyheter

ClearSeal™

Vår patenterte ClearSeal™ er en banebrytende innovasjon som forhindrer havarier i hydrauliske sylindre.

Egenutviklet gummikvalitet

Seal Engineering AS har utviklet en ny gummikvalitet - RU23™ - som tåler kombinasjonen av aggressive brønnkjemikalier og høye temperaturer. RU23™ tilfredsstiller kravene i materialstandardene NORSOK M-710 og ISO 23936-2.

Maskinerte tetninger i store diametere

Vi har utstyr for maskinering av tetninger opp til 1.500 mm. Vi har også et stort materiallager slik at vi kan levere tetninger i slike dimensjoner raskt - omgående om nødvendig.

Derfor skal du velge maskinerte tetninger!

Støping, ekstrudering og maskinering er vanlige metoder for produksjon av tetninger i polymere materialer. Vi produserer primært våre produkter på spesial CNC-dreiemaskiner med tilpasset skjæreverktøy. 

Reduser nedetid og kostbare forsinkelser

Et av våre fremste varemerker er vår hurtige og fleksible produksjon med hands-on ekspertise. Det gir trygghet for kunden å vite at vi med vår produksjonsteknologi i praksis kan levere tetninger umiddelbart når behovet er som størst.

Takk for besøket ONS i Stavanger uke 35

Hvert annet år samler ONS i Stavanger bransjen til messe og konferanse. I august - nærmere bestemt uke 35, 27. - 30. august - er det tid for ONS 2018!

Karrieredag på Høgskolen i Østfold

Vi er opptatt av ettervekst og ønsker å bidra til at neste generasjons eksperter får mulighet til å utvikle seg. Som et ledd i dette kontinuerlige arbeidet deltok vi på Karrieredagen for ingeniørfag ved Høgskolen i Østfold. 

NGF avholdt teknisk medlemsmøte hos Seal Engineering

I august var Seal Engineering vertskap for et av Norges Gummitekniske Forenings jevnlige medlemsmøter