Aktuelt og nyheter

Takk for besøket ONS i Stavanger uke 35

Hvert annet år samler ONS i Stavanger bransjen til messe og konferanse. I august - nærmere bestemt uke 35, 27. - 30. august - er det tid for ONS 2018!

Derfor skal du velge maskinerte tetninger!

Støping, ekstrudering og maskinering er vanlige metoder for produksjon av tetninger i polymere materialer. Vi produserer primært våre produkter på spesial CNC-dreiemaskiner med tilpasset skjæreverktøy. 

ClearSeal™

Vår patenterte ClearSeal™ er en banebrytende innovasjon som forhindrer havarier i hydrauliske sylindre.

Karrieredag på Høgskolen i Østfold

Vi er opptatt av ettervekst og ønsker å bidra til at neste generasjons eksperter får mulighet til å utvikle seg. Som et ledd i dette kontinuerlige arbeidet deltok vi på Karrieredagen for ingeniørfag ved Høgskolen i Østfold. 

Egenutviklet gummikvalitet

Seal Engineering AS har utviklet en ny gummikvalitet - RU23™ - som tåler kombinasjonen av aggressive brønnkjemikalier og høye temperaturer. RU23™ tilfredsstiller kravene i materialstandardene NORSOK M-710 og ISO 23936-2.

Maskinerte tetninger i store diametere

Vi har utstyr for maskinering av tetninger opp til 1.500 mm. Vi har også et stort materiallager slik at vi kan levere tetninger i slike dimensjoner raskt - omgående om nødvendig.

NGF avholdt teknisk medlemsmøte hos Seal Engineering

I august var Seal Engineering vertskap for et av Norges Gummitekniske Forenings jevnlige medlemsmøter

Reduser nedetid og kostbare forsinkelser

Et av våre fremste varemerker er vår hurtige og fleksible produksjon med hands-on ekspertise. Det gir trygghet for kunden å vite at vi med vår produksjonsteknologi i praksis kan levere tetninger umiddelbart når behovet er som størst.