Merkevare og profil

Merkevarebygging og kommunikasjon er helt sentrale elementer i arbeidet med å nå våre forretningsmål. Gjennom strategien kommuniserer vi og gir innhold til merkevaren Seal Engineering AS.

Dette gjør vi for å styrke våre kunders lønnsomhet gjennom å holde kundeløftet vårt - Riktig tetning, til avtalt tid!


Seal Engineerings konsept:

’Usynlig. Kritisk.’ retter oppmerksomheten mot den viktige, men normalt ueksponerte rollen vi spiller i kundens krevende applikasjoner. Når vi snakker om vår rolle, signaliserer vi at målet vårt er å være usynlig, men ikke likegyldig. Ytelsen til en applikasjon og virksomheten til kunden vår har alltid vår fulle oppmerksomhet.

Seal Engineerings misjon:

Utvikle, produsere og selge tetningsløsninger for krevende, industrielle applikasjoner

Vi legger vår stolthet i å utvikle og produsere tetningsløsninger, for krevende industriell bruk. Seal Engineering har erfaringen, organisasjonen, teknologien og nettverket som gjør oss i stand til å levere til flere bransjer, med vår spisskompetanse, innovative ingeniørkunst og bunnsolide kundeservice.

Seal Engineerings verdier: 

Ekspertise – vi lever av vår betydelige tekniske kunnskap og evner, basert på omfattende erfaring fra virkeligheten, vitenskapelig forskning og nært samarbeid med kundene våre. Seal Engineering står for konsistent og velprøvd teknologi.

Fremdrift – vi prøver hele tiden å forbedre ting, med nye ideer og prosjekter som kan ta oss inn i fremtiden. Fremdrift er også vesentlig i vårt daglige arbeid, for å kunne holde det vi lover og nå målene vi setter oss.

Pålitelighet – vi gir alt, enten det gjelder en oppgave eller et kundeforhold. Det betyr at vi er pålitelige og har hverandres og kundens beste for øye til enhver tid.


Brand Strategy Synopsis

Her kan du laste ned og lese en grafisk/skjematisk fremstilling av merkevaren Seal Engineering

Last ned

Profilbrosjyre

Her kan du laste ned og lese vår profilbrosjyre. 

Last ned

Logo

Last ned noen varianter her. For vektoriserte filer til trykk eller andre behov? Ta kontakt med markedsavdelingen

Last ned jpg. svart/rød

Last ned jpg. hvit/rød

Last ned png. svart/rød

Last ned png. hvit/rød