Vi styrker våre kunders konkurransekraft!

Test-/materiallab og FoU

Vi ønsker kontroll over kritiske detaljer, slik at vi er enda bedre i stand til å utvikle og forbedre tetningsløsninger for avanserte applikasjoner. Derfor har vi de seneste årene investert i laboratorieutstyr og -kompetanse. 

I vårt eget, velutstyrte laboratorium og testsenter utforsker og utvikler våre polymereksperter nye og forbedrede tetningsmaterialer. På denne måten kan materialvalg optimaliseres for en gitt kundeapplikasjon. Eller - når eksisterende tetningsløsninger har feilet - kan vi gå inn i samarbeid med kunden og analysere, finne årsaker og utvikle nye, forbedrede tekniske løsninger.

Vi har bl. a. følgende utstyr og kan tilby tekniske konsulenttjenester, årsaksanalyse ved skader og havarier og funksjonelle tester:

Kontakt oss for mer informasjon og detaljer!

Vi bidrar til å sikre optimal ytelse for våre kunders avanserte produkter, noe som gir dere både trygghet og økt konkurransekraft. Vi har en utpreget sans for detaljer og når en applikasjon er under utvikling, kan våre tjenester bidra til å forebygge feil og mangler. 

Testsenter

Testing av tetningsløsninger foregår i eget lokale tilpasset formålet.

  • Basseng: 4x3x4 meter
  • Forsterket container med kameraovervåking
  • Kran: 1,5 tonn
  • Tilstøtende kontrollrom og alt nødvendig utstyr/programvare for logging, temperaturstyring, sensorikk, trykktesting m.m. Ta kontakt for detaljert informasjon.

Vi har et utvalg av ferdige fiksturer og tilbyr bistand med utvikling og produksjon av kundespesifikke fiksturer. Vi produserer selvsagt også tetninger for test.

Les mer

Finite Element Analysis (FEA)

FEA er en veletablert programvarebasert beregningsmetode for å simulere hvordan objekter oppfører seg når de blir utsatt for fysiske krefter og andre påvirkninger. Vi benytter FEA til eksempelvis design og kvalitetssikring av våre løsninger. 

Les mer

Mer informasjon: