Ledige stillinger

Seal Engineering AS er et norsk, privateid aksjeselskap som utvikler og produserer tetningsløsninger for krevende, industriell bruk. Vårt strategiske hovedmål er Vekst med lokal forankring. Vi ønsker å ligge i front i utviklingen innen vår nisje og vi skal være blant bransjens og distriktets mest attraktive arbeidsgivere og en velrenommert lærebedrift for fremtidens eksperter!

Vi har et fleksibelt produksjonssystem og kan levere prototyper, små serier og større serier raskt! Når det gjelder engineering, FoU og kvalitetskontroll har vi ansatte og teknologi av ypperste klasse - og vi tar alltid sikte på å møte våre kunders høye krav og forventninger.

Vi søker:

Produksjonsingeniør med ansvar for etablering av ekstruderlinje

Ekstruderte komponenter er et vesentlig satsingsområde i vår vekstrategi og inngående kjennskap til denne produksjonsformen er en forutsetning for å komme i betraktning.

Stillingen inngår i et team med ansvar for å videreutvikle og industrialisere vår produksjon av ekstruderte, polymerbaserte produkter for industrielle applikasjoner og omfatter ansvar for kvalitetssikring av produkter og identifikasjon/rapportering av avvik og forbedringsmuligheter.

Den vi ansetter får en sentral rolle i utviklingen av dette kompetanseområdet og vi ser etter personer som har utpreget stå-på vilje, evne til selvstendig arbeid, nysgjerrighet og interesse for polymermaterialer og aktuelle applikasjoner.

Oppgavene kan omfatte, men vil ikke være begrenset til:

 • Innkjøp, implementering og validering av produksjonsutstyr og verktøy i oppbyggingen av produksjonslinjen
 • Lede og utvikle arbeidet med kontinuerlige prosessforbedringer og samarbeide med produktdesignere, FoU-avdelingen og øvrig produksjon for å oppnå disse forbedringene
 • Lede og støtte overføring til og kommersialisering av nye produkter i verdikjeden
 • Utvikle og implementere metoder for effektiv prototypeutvikling og kundeevaluering av produkter

Kvalifikasjonskrav:

 • Relevant ingeniørutdannelse på master/siv. ing.-nivå, fortrinnsvis innen materialteknologi, (elektro-)mekaniske fag og/eller produksjonsteknologi
 • God kjennskap til relevante standarder og god kvalitetsforståelse
 • God økonomiforståelse og gode lederegenskaper

Ønsket kompetanse/bakgrunn/egenskaper:

 • Kunnskap om og erfaring med ledelse av produksjonsprosesser innen ekstrusjon av plast, alternativt gummi eller aluminium og god, dokumentert kunnskap om relevant produksjonsutstyr og -verktøy
 • Et "digitalt hode" med god forståelse for PDM- og ERP-systemer og MS-Office
 • Praktisk erfaring med utvikling, testing og inspeksjon av polymermaterialer
 • Evne til å håndtere flere pågående prosjekter samtidig og samtidig beholde fokus på leveringspresisjon, budsjett og ressursbruk

Særlig relevant erfaring kan kompensere for manglende formelle kvalifikasjoner.

Generelt ønsker vi søkere som:

 • er pålitelige, strukturerte og nøyaktige
 • ser verdien av å bidra til god kommunikasjon og godt samarbeidsklima
 • er fleksible med hensyn til arbeidstid og raske omstillinger i produksjonen

Vi tilbyr gode betingelser og vil ha lærevillige søkere med langsiktig perspektiv på arbeidsforholdet hos oss. Vi ønsker å satse på de rette medarbeiderne for å sikre deres og bedriftens videre vekst og utvikling. Søkerne må kunne kommunisere godt på norsk og engelsk for å komme i vurdering.

Les mer om vår filosofi rundt kompetanse og karriereutvikling. Det er også en stor fordel om du kan identifisere deg med vår merkevare og våre verdier.

Søknadsfrist: snarest

Kontakt: