Kompetanse = kunnskap x ferdighet x evner x holdning²

Ettervekst og rekruttering av fremtidig ekspertise er helt sentralt for oss. Vi ønsker å være en attraktiv potensiell arbeidsgiver for unge, ambisiøse mennesker som vil være med å utvikle Seal Engineering videre. Vi forsøker alltid å bli bedre og har en kultur som belønner riktige holdninger og medarbeidere som ønsker å bruke sine kunnskaper og vår teknologi til å dyrke vekst og skaperglede! Vi er teknologi- og produksjonsdrevne og trenger først og fremst folk med vilje og evne til å virke i skjæringspunktet mellom teori og praksis. 

Vi samarbeider med utdanningsinstitusjoner

Vi bruker tid og ressurser på å legge til rette for at studenter, skolelever og lærlinger kan vokse og utvikle seg i samarbeid med oss, for eksempel gjennom hospitering og prosjektsamarbeid. Hvis du er student og ønsker å skrive oppgave eller eksperimentere innen vårt fagfelt er du derfor velkommen til å ta kontakt med oss. Sammen vurderer vi om vi kan være behjelpelig med faglige innspill og problemstillinger.

Mange fagfelt

Selv om virksomheten vår er spesialisert mot utvikling og produksjon av avanserte tetningsløsninger for krevende, industriell bruk, er vi borti  temaer og utfordringer tilknyttet en lang rekke fagområder. Noen eksempler: CNC-maskinering, produksjonsteknikk, maskiningeniører, kjemiingeniører, IT og digitalisering, markedsføring, jus, økonomi, HR, matematikk, fysikk, kjemi, materialteknologi, hydraulikk, petroleumsteknologi, CAD/CAM, 3D-visualisering, innovasjon og produktutvikling, standarder HMS, språk +++.

Hvis du blir inspirert av muligheten til å jobbe med et team av eksperter innenfor en smal, men veldig spennende nisje - les mer på disse sidene og ta kontakt med oss. 

Lærlinger i CNC-operatørfaget og Produksjonsteknikkfaget

Seal Engineering AS er medlemsbedrift i OKIndustri (tidligere OTEK) og har jevnlig lærlinger under utdanning hos oss. 

Vi var location i forbindelse med et av OKIndustris  filmprosjekt - "Østfoldindustrien"

Resultatet kan du se her:


Er du ferdig utdannet og på jakt etter jobb, kan du sjekke her om vi har ledige stillinger:

Ledige stillinger

Vi kan også ha muligheter for studenter på deltid for de riktige kandidatene. Ta kontakt for en nærmere prat.

Mer informasjon: