Vi løser virkelige problemer

Om Seal Engineering AS

I Seal Engineering anbefaler vi sterkt å betrakte tetninger og tetningsløsninger i et livsløpsperspektiv. Hva er konsekvensen av systemstopp? Hva er verdien av økt ytelse i din applikasjon? Vi leverer usynlige, men kritiske komponenter og ser oss selv i den store sammenhengen. Fordi vi vet hvor viktig det er at tetninger fungerer, har vi en visjon om å være det sterkeste leddet i kjeden. Dette er et uttrykk for at vi erkjenner at alle deler er viktige for den totale ytelsen til et system. I vårt fag er det detaljene som teller og vi ønsker at kundene skal oppleve oss som profesjonelle, fokuserte og serviceinnstilte når de samarbeider med oss.

Selskapet

Seal Engineering AS er et norsk, privateid aksjeselskap og ble etablert under navnet Seal-Jet Norge AS i 1997. Navnendringen i 2012 hadde bakgrunn i et behov for å styrke og synliggjøre den tjenestemessige siden av vår virksomhet slik at vi kan profilere oss som en kompetansedrevet produksjonsbedrift og tjenesteleverandør. Vi har og har alltid hatt et skarpt fokus på kunnskap og teknologi og ligger i front av utviklingen på vårt fagfelt.

Produkter og markeder

Hovedtyngden av vår virksomhet er rettet mot olje- og gassindustrien, men vi har også betydelige leveranser til generell maskinindustri, vannkraftindustri, kjemisk industri, papirindustri og annen produksjonsvirksomhet.

  • Engineering og løsningsutvikling
  • Standard og tilpassede tetningsprodukter for hydrauliske og pneumatiske applikasjoner
  • O-ringer
  • Støpte produkter
  • Fjæraktiverte tetningsprodukter
  • Maskinerte tetninger i store diametere (ID<1.500 mm.)

 Les mer om tetninger og materialer

Jobb & karriere

Våre dedikerte og hardtarbeidende ansatte er vår fremste ressurs. Utforsk disse sidene og send oss gjerne en CV hvis du tror du kunne passe inn på laget!

Nedlasting, Kvalitet/HMS og merkevare

Mer informasjon: