Merkevare og profil

Etter snart 30 år med jevn vekst, er Seal Engineering mer ambisiøs enn noen gang før. Fra å konkurrere i et lokalt MRO marked, sikter vi nå mot et internasjonalt OEM marked, der levert verdi, tjenestekvalitet og langsiktige relasjoner står helt sentralt. 

For å nå våre forretningsmål er merkevarebygging og kommunikasjon en viktig bidragsyter. Derfor har vi utviklet en merkevarestrategi. Merkevarebygging handler om hvordan andre oppfatter oss og setter pris på oss, ut i fra hvem vi faktisk er og det vi ønsker å bli.

Alt dette gjør vi for å kunne holde kundeløftet vårt - Riktig tetning, til avtalt tid!


Seal Engineerings visjon:

Det sterkeste leddet i kjeden

Fordi vi alltid ser oss selv i en større sammenheng, er visjonen til Seal Engineering å være det sterkeste leddet i kjeden. Dette er et uttrykk for at vi erkjenner at alle deler er viktige for den totale ytelsen til et system. Det handler ikke om å være viktigere enn andre, men å gjøre vår del til fulle. Med våre produkter og vår ekspertise vil vi alltid bidra til pålitelighet på høyeste nivå for kundene våre.

Seal Engineerings misjon:

Utvikle og produsere avanserte tetningsløsninger, for krevende industriell bruk

Vi legger vår stolthet i å utvikle og produsere avanserte tetningsløsninger, for krevende industriell bruk. Seal Engineering har erfaringen, organisasjonen, teknologien og nettverket som gjør oss i stand til å levere til flere bransjer, med vår spisskompetanse, innovative ingeniørkunst og bunnsolide kundeservice.

Seal Engineerings verdier: 

Ekspertise – vi lever av vår betydelige tekniske kunnskap og evner, basert på omfattende erfaring fra virkeligheten, vitenskapelig forskning og nært samarbeid med kundene våre. Seal Engineering står for konsistent og velprøvd teknologi.

Fremdrift – vi prøver hele tiden å forbedre ting, med nye ideer og prosjekter som kan ta oss inn i fremtiden. Fremdrift er også vesentlig i vårt daglige arbeid, for å kunne holde det vi lover og nå målene vi setter oss.

Pålitelighet – vi gir alt, enten det gjelder en oppgave eller et kundeforhold. Det betyr at vi er pålitelige og har hverandres og kundens beste for øye til enhver tid.


Brand Strategy Synopsis

Her kan du laste ned og lese en grafisk/skjematisk fremstilling av Merkevaren Seal Engineering

Last ned

Logo

Dette er vår originale logo i jpg-format. Den finnes også i negativ variant til bruk på mørk bakgrunn

Last ned

Profilbrosjyre

Her kan du laste ned og lese vår profilbrosjyre. 

Last ned