Seal Engineering - stolt sponsor av Revolve NTNU!

Seal Engineering AS har sponset Revolve NTNU i mange år. Det er et samarbeid vi setter stor pris på og som gir oss mye verdifullt tilbake

Tanken bak sponsoratet er - foruten å hjelpe Revolve NTNU til å prestere best mulig - å kunne involvere og inkludere spesielt våre lærlinger og nyansatte i et konkret, teknisk prosjekt samtidig som de får et innblikk i hvordan et engineeringteam jobber sammen mot et felles mål. I tillegg lærer vi selv mye om hvordan vår ekspertise og våre produkter fyller sin kritiske funksjon.

Revolve NTNU er inspirerende å jobbe med i så måte. Det er imponerende hvordan de oppnår resultater og ikke minst hvordan de lykkes med å sette en ny og krevende prosjektorganisasjon år etter år!

I dag fikk en hyggelig takk for årets samarbeid fra en av våre kontakter:

"Helt til slutt vil jeg takk for all hjelpen vi har fått fra dere, årets prosjekt hadde ikke kommet i land uten dere. Vi er studentene som gjennomfører selve prosjektet, men vi kunne ikke klart det alene. Tusen takk igjen for all støtten, vi er stolte over å ha dere med på laget, denne 4 plassen er vi sammen om!"

Les mer om Revolve NTNU