Riktig tetning - til avtalt tid!

Seal Engineering utvikler og produserer avanserte tetningsløsninger for robuste systemer med høye krav til ytelse.

VI HAR SPISSKOMPETANSE på tetninger og tetningsmaterialer og har en sterk lidenskap for det vi driver med. Vi vet at detaljene teller og vi kan gjøre dine produkter enda bedre og bidra til at din virksomhet blir mer lønnsom. 

  • Seal Engineering AS har materiallaboratorium med avansert testutstyr og våre polymereksperter utfører tester og analyser av eksempelvis havariårsaker. Gjennom vår satsing på R&D har vi meget god kontroll på materialenes sammensetning og egenskaper. I tillegg har vi testfasiliteter i våre lokaler. Det betyr at vi kan teste og prekvalifisere tetningsløsninger under realistiske forhold, for eksempel mht. trykk og temperaturer.
  •  Med en topp moderne maskinpark og spisskompente medarbeidere har vi en rask og fleksibel produksjon som leverer riktig tetning til riktig tid. Just-in-time levering sikrer kostnadseffektivitet og vi kan levere både prototyper, små serier og reservedeler uten verktøykostnader. 
  •  Vi leverer produkter av høy kvalitet. Vårt kvalitetssystem er sertifisert etter kravene i ISO 9001:2008 og vi lagerfører også en del tetningsmaterialer som er godkjent iht. kravene i NORSOK M-710. 
  • I Seal Engineering anbefaler vi sterkt å betrakte tetninger og tetningsløsninger i et livsløpsperspektiv. Hva er konsekvensen av systemstopp? Hva er de potensielle vedlikeholdskostnadene ved å erstatte tetninger av lav kvalitet? Hva er verdien av økt ytelse i din applikasjon? 

Det er dette vi mener når vi snakker om vårt overordnede konsept: Invisible. Critical - Usynlig. Kritisk.

Hovedtyngden av vår virksomhet er rettet mot olje- og gassindustrien, men vi har også betydelige leveranser til generell maskinindustri, vannkraftindustri, kjemisk industri, papirindustri og annen produksjonsvirksomhet.


Om selskapet:

Seal Engineering AS er et norsk, privateid aksjeselskap og ble etablert under navnet Seal-Jet Norge AS i 1997. Gründerne/eierne har bransjeerfaring fra tilbake til 80-tallet og er fortsatt aktive i selskapets daglige drift. Navnendringen i 2012 hadde bakgrunn i et behov for å styrke og synliggjøre den tjenestemessige siden av vår virksomhet slik at vi kan profilere oss som både en produksjonsbedrift og tjenesteleverandør innen vår bransje.

Vi har og har alltid hatt et skarpt fokus på innovasjon, teknologi og utvikling og ligger i front av utviklingen innen vår nisje. Vi sørger for den nødvendige oppmerksomheten til kundens prosjekter fra vår side, tester, dokumenterer og produserer den spesifiserte tetningen eller løsningen. I denne sammenheng er det en klar fordel at vi kan lage hurtige prototyper med høy ytelse og små serier, til en konkurransedyktig pris sammenlignet med støpebaserte alternativer. Både når det gjelder forskning og utvikling (FoU) og kvalitetskontroll har vi ansatte og teknologi av ypperste klasse, klare til å samarbeide med våre innovative kunder.

Vi leverer usynlige, men kritiske komponenter og ser oss selv i den store sammenhengen. Fordi vi vet hvor viktig det er at tetninger fungerer, har vi en visjon om å være det sterkeste leddet i kjeden. Dette er et uttrykk for at vi erkjenner at alle deler er viktige for den totale ytelsen til et system. I vårt fag er det detaljene som teller og vi ønsker at kundene skal oppleve oss som profesjonelle, fokuserte og serviceinnstilte når de samarbeider med oss.

Norsk
English