Kompetanse = kunnskap x ferdighet x evner x holdning²

Ettervekst og rekruttering av fremtidig ekspertise er helt sentralt for oss. Vi ønsker å være en attraktiv potensiell arbeidsgiver for deg som vil være med å utvikle Seal Engineering videre. Vi forsøker alltid å bli bedre og ønsker å motivere medarbeidere til å dyrke vekst og skaperglede!

  • Vi er teknologi- og produksjonsdrevne og trenger først og fremst folk med vilje og evne til å virke i skjæringspunktet mellom teori og praksis. 
  • Vi har forankret vår filosofi i Kvalitetspolitikken og sikrer dermed at dette har nødvendig fokus gjennom hele organisasjonen.

Mange fagfelt

Selv om virksomheten vår er spesialisert mot utvikling og produksjon av avanserte tetningsløsninger for krevende, industriell bruk, er vi borti  temaer og utfordringer tilknyttet en lang rekke fagområder.

Noen eksempler: CNC-maskinering, produksjonsteknikk, maskiningeniører, kjemiingeniører, IT og digitalisering, markedsføring, jus, økonomi, HR, matematikk, fysikk, kjemi, materialteknologi, hydraulikk, petroleumsteknologi, CAD/CAM, 3D-visualisering, innovasjon og produktutvikling, standarder HMS, språk +++.

Hvis du blir inspirert av muligheten til å jobbe med et team av eksperter innenfor en smal, men veldig spennende nisje - les mer på disse sidene og ta kontakt med oss. 


Her kan du sjekke her om vi har ledige stillinger:

Ledige stillinger

Vi kan også ha muligheter for studenter på deltid for de riktige kandidatene. Ta kontakt for en nærmere prat. 


Vi var location i forbindelse med et av OKIndustris  filmprosjekt - "Østfoldindustrien"

Mer informasjon: