Lærlinger

Seal Engineering AS er et norsk, privateid aksjeselskap som utvikler og produserer tetningsløsninger for krevende, industriell bruk. Vårt strategiske hovedmål er Vekst med lokal forankring. Vi ønsker å ligge i front i utviklingen innen vår nisje og vi skal være blant bransjens og distriktets mest attraktive arbeidsgivere og en velrenommert lærebedrift for fremtidens eksperter!

Med vår fleksible produksjon kan vi raskt levere prototyper, små serier samt større serier og volum når det etterspørres. Også når det gjelder engineering, FoU og kvalitetskontroll har vi ansatte og teknologi av ypperste klasse, klare til å samarbeide med våre innovative kunder. 

Læreplasser i CNC- og/eller Produksjonsteknikkfaget

Ettervekst og rekruttering av fremtidig ekspertise er helt sentralt for oss. Vi ønsker å være en attraktiv potensiell arbeidsgiver for deg som vil være med å utvikle Seal Engineering videre. Vi forsøker alltid å bli bedre og ønsker å motivere medarbeidere til å dyrke vekst og skaperglede! Vi vil ha lærevillige søkere med langsiktig perspektiv på arbeidsforholdet hos oss. 

Seal Engineering tilbyr læreplasser på to fagområder:

  • CNC-maskineringsfaget
  • Produksjonsteknikkfaget

Når du har gjennomført din læretid hos oss ønsker vi at du skal se tilbake på en prosess der du opplevde å bli inkludert, godt tatt vare på og at du fikk mulighet til å utvikle dine talenter på en inspirerende måte!

I tillegg håper og tror vi at  du vil komme ut som en topp fagarbeider med vilje og evne til å bidra til at vi blir en bedre leverandør for kundene våre. Vi skal klare dette sammen og er det derfor viktig at du er positiv og samarbeidsvillig. Samtidig må du være pålitelig og nøye med detaljer. Vi er godkjent lærebedrift og medlem i opplæringskontoret OKIndustri.

Høres dette ut som noe for deg? Ta kontakt med oss for en nærmere prat!

Les mer om vår filosofi rundt kompetanse og karriereutvikling. Det er også en stor fordel om du kan identifisere deg med vår merkevare og våre verdier.

Søknadsfrist: 22.02.2024

Søk her

Mer informasjon: