Tetningsløsninger for vannkraftindustrien

Seal Engineering AS har levert tetninger i polyuretan og gummi til applikasjoner i vannkraftindustrien i flere tiår. Vi kan bidra til å forbedre og videreutvikle kundens produkter og utstyr med vår moderne produksjonsteknologi, unike erfaring og våre spisskompetente medarbeidere. 

Vi har detaljkunnskap om spesifikke tetningsutfordringer i for eksempel:

  • Ventiler, turbiner og aktuatorer
  • Hydrauliske servomotorer
  • Peltoninjektorer
  • Flenser og rørforbindelser
  • Ledeskovltetninger, Kaplan og Francis
  • Pumper, aksler og lagre

Produksjonskapasitet:

Direkte tilgang til ledende eksperter

Kunnskap, erfaring og tilgang til vår kompetanse inngår i alle produkter vi tilbyr. Hos oss trenger du ikke å vente på telefonen, det vil ikke være noen automatiske svar på e -post, og du vil alltid få et raskt svar.

Materialer, utvikling og løsninger

Med vårt omfattende lager av materialer i diametre opp til 1.500 mm, kan vi tilby levering samme dag i en lang rekke tetningsmaterialer. Å velge materialer er en oppgave som ofte krever mye undersøkelse og kompromisser mellom forskjellige ønskelige egenskaper. Vi har kunnskapen og erfaringen som skal til for å velge riktig!

For eksempel:

SPU™ er en hydrolysebestandig polyuretan tilsatt smørende midler. Den er derfor slitesterk og det foretrukne tetningsmaterialet når lav friksjon er kritisk faktor. Typiske applikasjoner er vannhydraulikk, dårlig smurte systemer eller pneumatikk uten olje. Kjemiske egenskaper lik HPU™. -20 °C/ 110 °C.

Les mer om SPU™